kataja basket club / ottelut / A-pojat
< Takaisin

15.11.2009

Kataja/A - Jyväskylän Weikot

A-poikien kausi jatkui kotiottelulla miesten 2. divarissa, kun vastaan asettui Jyväskylän Weikot. Sarjan kärkeen viime kausina sijoittunut vierailijajoukkue oli matkassa vain seitsemän pelaajan voimin, vaan eipä saanut kotijoukkuekaan oikein joukkuetta kasaan: rosterissa yhteensä 9 pelaaja, joista kolme B-poikaa... Kotijoukkeen tavoitteena pelissä oli pitää yllä tempoa ja nauttia pelaamisesta.

Ottelun alku mentiin varsin tasatahtia ja ensimmäinen eärä kirjattiin lukemiin 18-19. Ensimmäisessä erässä 9 pistettä tehnyt Lauri Ikonen joutui jättämään kentän jo muutaman minuutin pelin jälkeen, mikä heikensi hieman kotijoukkueen iskukykyä.

Toisessa erässä JyWe kiskaisi Ville Pyykkösen (24pts) johdolla 11 pisteen johtoaseman. Tässä vaiheessa vastustajan peruspelaaminen oli vain asteen verran parempaa ja rauhallisempaa kuin kotijoukkueella. Vaikka juniorit juoksivatkin vähän kovempaa, niin viimeistelytaidossa kokemus näyttäisi edelleen olevan valttia.

Toisella puoliajalla kotijoukkue kiri eron Riku Heinosen hienon pelin johdolla parhaimmillaan kolmeen pisteeseen, mutta sekään ei riittännyt, vaan JyWe kirjasi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen voiton lukemin 82-88. Kotijoukkueelta kaikki pelaajat saivat onnistumisia. B-pojille onnistumiset eivät välttämättä tulleet korien muodossa, vaan yksittäisissä tilanteissa.

Sarja jatkuu viikon päästä vierasottelulla SäyRiä vastaan. Joukkue jatkaa harjoittelua ja tietä kohti kauden tavoitetta, eli henkilökohtaisten taitojen kehittymistä.

Katajan pisteet: Riku Heinonen 25, Ilari Tolvanen 13, Arttu Koljonen 19, Joonas Siitonen 8, Esko Korpelainen 8, Lauri Ikonen 9, Jasper Kettunen, Mikko Kostamo, Johannes Lasaroff