kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2000-01

Kouvojen WWW-palvelu 20.11.2000


Korikouvot kohtaa Toikan johtaman JoKan sunnuntaina

Korikouvot, Tomi Hautala # 11
 
On aina mielekästä kohdata entinen pelikaveri kentällä. Se antaa peliin ylimääräistä sykettä ja jännitettä. Odotan myös mielenkiinnolla Sypen ja Toikan kohtaamista. Se tuo varmasti jännitettä kaverusten välille. Tosin veikkaan että Toikalla on paineita hieman enemmän, vaikkakin hän on erittäin rutinoitunut pelimies.
 
Suomen cupissa Toikka johdatti joukkueensa reiluun 36 pisteen voittoon meistä, mutta sen jälkeen joukkueemme on muuttunut aika tavalla.
 
Ennakkosuosikkina otteluun lähtee ilman muuta JoKa, mutta helpolla emme heille pisteitä tule luovuttamaan, toivottavasti.
 
Tervetuloa Kuusaalle, Toikka ja JoKa.
 
Joensuun Kataja, Jukka M. Toijala # 5
 
Korikouvot-ottelu aloittaa meillä kolmen vierasottelun putken. Ottelu on meille erittäin tärkeä ja tiedämme että pisteet Kuusankoskelta ovat erittäin tiukassa. Nyt kun Kouvojen edustusjoukkue on saanut rivinsä kasaan on myös Korikouvojen kurssi ollut vahvasti nousussa.
 
Voittaaksemme meidän pitää onnistua erityisesti puolustuspelissä.
 
Korikouvot heittää kaukaa erittäin hyvin ja Morgan Bell ja Teemu Loikkanen ovat kovia korin läheisyydessä. Pienemmistä miehistä Syppe, Virtasen Pekka ja Iisalon Tuomas ovat jatkuvasti vaarallisia, eikä heille saa antaa yhtään heittotilaa.
 
Jokerina saattavat olla sitten edustusjoukkueesta tulevat avut, joten taktiikan laatiminen etukäteen on vaikeaa.
 
Oli Korikouvojen kokoonpano sitten minkälainen vain tulee ottelu olemaan meille yksi kauden vaikeimmista ja siksi valmistautuminen on pyritty tekemään huolella.
 
Henkilökohtaisesti on mukava pelata vanhoja joukkuekavereita vastaan. Korikouvoilla on varmasti yksi divisioonan parhaista yleisöistä, joka kannustaa omaa joukkuettaan sekä osaa antaa arvon myös vierailijoiden hyville suorituksille. Uskon että yleisö saa nähtäväkseen tasokkaan ja tasaisen ottelun.
 


< Takaisin | Sivun alkuun