kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2000-01

4.1.2001


Otteluseuranta GSM-palveluna

Mestaruussarjaan matkaava Koripallo-Kataja parantaa kevätkaudella palvelujaan myös pelikenttien ulkopuolella. Joensuulaisen yrityksen Solenovo Oy:n ja Katajan yhteistyöllä välitetään kevätkauden pelien tilannetiedot tekstiviestipalveluna 10 minuutin jaksovälein. Tiedot on saatavilla välittömästi heti pelijakson päätyttyä. Ottelun loputtua palvelu välittää myös kaksi parasta pistemiestä.
 
Kokeilun tarkoitus on selvittää palloilulajien tilanteiden kiinnostavuus urheiluihmisten keskuudessa silloin, kun itse tapahtumaa ei olla seuraamassa paikan päällä.
 
- Koripallo sopii tällä hetkellä Joensuussa kohdelajiksi erittäin hyvin, koska sillä on toiminnassa selvä noususuhdanne. Mikäli kokeilu onnistuu, sitä jatketaan ja jopa laajennetaan ensi syksynä mahdollisissa Katajan mestaruussarjapeleissä ja kenties myös lajissa laajemmaltikin, toteaa Kimmo Tanskanen Solenovo Oy:stä.
 
Palvelu toimii sunnuntaista 7.1. lähtien kaikista Katajan koti- ja vieraspeleistä. Palvelun hinta on 2,92 mk/viesti ja sen saa matkapuhelimeen lähettämällä tekstiviestin numeroon 16547 hakusanoilla JOKA TILANNE.
 


< Takaisin | Sivun alkuun