Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2001-02

9.3.2002

B-tytöt aloittivat pudotuspelit vierasvoitolla

Katajan B-tytöt järjestivät lauantaina melkoisen yllätyksen kaatamalla yhden suurimmista mitalisuosikeista, Tampereen Pyrinnön, SM-pudotuspelien 1. kierroksella 37-56 (7-21). Ottelu pelattiin ennakkosuunnitelmista poiketen Ylöjärvellä. Joukkueet kohtaavat toistamiseen huomenna Joensuussa. Voitolla Kataja olisi varmasti välierissä ja mitalipeleissä.

Molemmille oudohko ottelupaikka häiritsi varmasti vähemmän vierasjoukkuetta.

- Korit olivat vaikeat eikä varsinkaan kotijoukkue saanut koko 1. puoliajalla lähes mistään sisään, kertoi 2. valmentaja Eugen Vento.

Kataja käytti ottelussa onnistuneesti koko kentän paikkaprässiä, mikä sekoittikin Pyrinnön pelin alkupuolella ratkaisevasti.

- Kotijoukkue teki 2. ensimmäisellä jaksolla vain 4 ja 3 pistettä, Vento kertoi.

Jotakin Pyrinnön onnistumisten puutteesta kertoo 3. pisteen heitot 1. puoliskolla: 11/0.

Koko pelissä Kataja johti suurimmillaan 23 pisteellä. Puolustustaktiikasta huolimatta joukkue ei missään vaiheessa ollut pahoissa virhevaikeuksissa, vaikka loppupuolella jopa pyrki rikkomaan vastustajaa.

- Pelimme kulki niin hyvin, että halusimme laittaa Pyrinnön tytöt heittämään vapareita, jotta saisimme pallon haltuun ja sitä kautta mahdollisuuden lisätä piste-eroa.

Katajan pisteet/levypallot:
Tiina Aaltonen 15/3, Sini Lintunen 15/1, Sanna Kinnunen 15/9, Marika Kettunen 2/0, Laura Nupponen 9/15

Joukkueiden 2. kohtaaminen on sunnuntaina (10.3.) Rantakylän Urheiluhallissa klo 15.

Mikäli Pyrintö voittaa, mahdollisen 3. ottelun pelipaikka määräytyy 2 ensimmäisen ottelun yhteistuloksella. Näin Kataja saisi kotipelin, mikäli Pyrintö voittaisi alle 19 pisteellä.