kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2001-02

Karjalainen 27.8.2001


Katajalle toinenkin voitto

Petri Siitonen

 
Joensuun Katajan koripalloilijat nappasivat Tallinnan-matkaltaan toisenkin voiton. Lauantaina Ehitus Töörist kaatui viidellä pisteellä, eilen loppupisteet olivat Katajalle hieman reilummat 67–81 (20–19, 13–20, 14–20, 20–22).
 
– Pelasimme tänään huomattavasti mallikkaammin kuin eilen. Vauhti oli aika kovaa, mutta keho toimi eilistä paremmin. Hienoa oli myös se, että voitimme levypallot - siihen se matsi ratkesi, Katajan valmentaja Timo Heinonen kertoi.
 
– Hyökkäyspäässä pelasimme vielä ilman mitään kuvioita, joten ajoittain hyökkäykset menivät aika yksipuoliseksi. Juoksimme nopeita ja sen jälkeen oltiin luovassa pelaamisessa.
 
Joukkueen tehoista vastasi jälleen Carl Howell. Hyvässä vireessä oleva "Kalle" pussitti peräti 30 pinnaa. Levypalloja miehen suuriin käsiin tarttui 11.
 
Myös Mika Piironen pelasi hyvän ottelun. Pelinjohtaja pelasi lauantain malliin täydet 40 minuuttia. Piironen keräsi kuusi pistettä. Kimmo Tolvanen oli ottelusta sivussa loukattuaan ensimmäisessä kohtaamisessa nilkkansa.
 
Piironen ja Howell saivat kiitosta
 
– Hyvää oli Piirosen Mikan erittäin valmis peli. Vastustaja prässäsi koko ottelun ajan, mutta Mikalle ei tullut kuin kaksi pallonmenetystä. Myös "Kallen" pelaaminen oli valmista, Heinonen kehui.
 
– Kysymysmerkkejä tässä vaiheessa kautta on Cliftonin (Jones) jalka, joka ei ole läheskään sataprosenttisessa kunnossa. Myös Samin (Laaksonen) ja Kimmon vammat ovat harmillisia.
 
Uusista pelaajista Sami Laaksonen oli siis loukkaantuneena sivussa. Sen sijaan Ilari Lahtinen oli pelikunnossa ja pelasikin hyvät pelit. Sunnuntaina Lahtinen heitti 13 pistettä.
 
– Matka oli siinä mielessä erittäin antoisa, että näimme missä vaiheessa pelimme on. Siitä saimme kaikki paljon informaatiota.
 
Katajan pisteet ja levypallot: Lasse Aavamäki 4/2, Ilari Lahtinen 13/6, Mika Piironen 6/3, Clifton Jones 10/12, Mikko Kyrö 9/3, Janne Valtonen 9/2, Carl Howell 30/11.
 
© Karjalainen
 


< Takaisin | Sivun alkuun