kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2001-02

Aamulehti 3.9.2001


BC Nokian miehet veivät turnauksen

Seppo Auvinen, Nokia

 
Eilen päättynyt koripalloturnaus päättyi isäntäjoukkueen voittoon, kun perjantaina kaatui Pyrbasket 102-90, lauantaina Joensuun Kataja 85-67 ja eilen joukkue murskasi Rekolan Urheilijat 117-81 (70-40).
 
- Tämä oli näytön paikka ja pelit olivatkin sellaisia harjoituspelien tyylistä. Meillä oli ongelmia levypallojen kanssa, sekä puolustuspelaamisessa oli heikkouksia, Tommi Koskinen, Nokian päävalmentaja totesi.
 
Rekola-ottelussa Nokian paras oli 25 pistettä heittänyt hyvään syysvireeseen päässyt Timo Riihelä. Harri Jokinen pussitti 23, ja jenkkivahvistus Radecko Rawlins, joka pelasi 21 minuuttia, teki 19 pistettä.
 
Koskinen oli mieheen tyytyväinen.
 
- Tällä viikolla odotan sopimuspaperia Kanadasta, josta meille on tulossa pitkä vahvistus, jolloin pääsisimme korin allakin parempaan tulokseen.
 
Johnson vahvisti Pyrbasketia hyvin
 
Pyrbasket oli turnauksen kakkonen kaataessaan eilen Joensuun Katajan pistein 90-76 (45-39). Katajalta oli poissa Jukka Toijala maajoukkuepestin takia ja sairaslistalla ollut Sami Laaksonen.
 
Tamperelaisten ykkönen oli Ashante Johnson, joka pussitti 25 pistettä ja otti seitsemän levypalloa.
 
- Mies on meille hyvä vahvistus, ja jo viikonloppu kertoi hänen olevan pelimies. Vaikka hän saapuikin vasta torstaina tänne, onnistuminen oli hyvää, Jarmo Laitinen, Pyrbasketin valmentaja totesi uudesta vahvistuksestaan.
 
Muista tamperelaisista Ville Selmgren teki 18 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa.
 
Hyvän pelin pelasi myös Pietu Kätkä, jonka pistesaalis oli 16.
 
Joensuu oli turnauksen kolmas voitettuaan Rekolan Urheilijat, joten ykkösdivisioonalainen jätettiin ilman voittoa neljänneksi.
 
© Aamulehti
 


< Takaisin | Sivun alkuun