kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2001-02

Lehdistötiedote 11.12.2001


Kataja saa jälleen vastaansa Kouvot

Keskiviikon SM-Koriksen kotiottelussaan Kataja kohtaa jälleen Kouvolan Kouvot. Huipputasaisessa sarjataulukossa (joukkueet sijoilla 2-11 neljän pisteen sisällä) Kataja pitää edelleen kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta, josta Kouvot on kahden pisteen päässä.
 
Marraskuussa joukkueet kohtasivat toisensa kahdesti; sarjaottelussa Kataja haki makean voiton Kouvolasta, mutta cupin välierässä Espoossa Kouvot raivasi Katajan tieltään helposti. Cup-finaalin kouvolalaiset hävisivät Hongalle.
 
Kouvot ovat olleet aina vahvoilla joukkueen mainion jenkkikaksikon Kenny Youngerin (21,2 pistettä ja 10,2 levypalloa) ja Sanjay Adellin (19,5/6,6) onnistuessa pelissään.
 
Sarjan kovimpiin kaukoheittäjiin kuuluva Petri Jaakkola (14,9 pistettä) on palannut kentille loukkaantumisensa jälkeen. Kouvojen hyvin heittävään takamiesosastoon kuuluvat myös nuoret Juho Kailio ja Tuomas Iisalo.
 
Katajan peli on ollut melkoista vuoristorataa viime aikoina. Ailahtelevista esityksistä huolimatta joukkue on puristanut kolme niukkaa voittoa neljästä viimeisimmästä ottelustaan.
 
- Esitys ailahtelee kieltämättä liikaa. Positiivista toisaalta on ollut tiukkojen ottelujen voittaminen. Tässä sarjassa kaikki pisteet ovat kullanarvoisia taisteltaessa pudotuspelipaikasta, toteaa Katajan päävalmentaja Timo Heinonen.
 
- Voitot Kouvojen kanssa ovat tasan tältä vuodelta. Cupin ottelu hävittiin törkeän huonolla pelillä, joten joukkueessa on kova revanssihenki päällä. Kouvojen kova puolustus on saatava murrettua ja pidettävä heidän heittopelinsä kurissa, siinä avaimet voittoon, ennakoi "Heiska" huomista kohtaamista.
 
Keskiviikon ottelu alkaa Urheilutalossa klo 18.30.
 
Kouvot-ottelun jälkeen Katajan seuraava kotiottelu on keskiviikkona 19.12. klo 18.30 Lappeenrannan NMKY:tä vastaan.
 
Kovolan Sanomien Kouvot-artikkeleita
 
10.12.2001:
"Kouvot Lappeenrannan NMKY:n talutusnuorassa alusta loppuun" >>
6.12.2001:
"Kouvot haki tärkeän voiton Karhuvuoresta" >>
4.12.2001:
"Youngerin tripla SM-sarjakauden ensimmäinen" >>
3.12.2001:
"Kolmosputki löytyi ajoissa" >>
 


< Takaisin | Sivun alkuun