kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2007-08

6.5.2007


Petri Virtanen ei jatka Katajassa

Korisliigajoukkue Joensuun Katajaa kaksi viimeistä kautta edustanut Petri Virtanen jättää Joensuun. SM-hopeaa ja -pronssia sekä Vuoden pelaaja 2006 -tittelin seuran paidassa saavuttanut takamies ilmoitti ratkaisustaan tänään.
 
- Olen pohtinut pitkään tulevaa ja päättänyt siirtyä muualle. Ratkaisu oli äärimmäisen vaikea, koska olen viihtynyt Joensuussa hyvin ja ollut erittäin tyytyväinen organisaatioon, "Pete" kertoi.
 
Tulevaisuudestaan mies on luonnollisesti vielä vaitonainen.
 
- Suuri kiitos kuluneesta kahdesta vuodesta. Nyt on kuitenkin uusien haasteiden aika, Pete tiivistää.
 
Joukkueenjohtaja Jukka Törmälä toivottaa Virtaselle parasta mahdollista jatkoa tulevissa haasteissaan. Katajan pelintekijäkuvioita aletaan Peten ratkaisun jälkeen hioa toden teolla kuntoon välittömästi.
 
- Ensi alkuun kartoitamme luonnollisesti sen, löydämmekö pelintekijää kotimaasta. Toinen vaihtoehto on palkata ulkomaalaisvahvistus Virtasen jättämälle tontille.
 
Törmälä on vaitonainen aikatauluista, mutta paljastaa, että töitä etenkin tulevan kauden kotimaisen osaston eteen on seurassa tehty jo pitkään.
 
Katajalla on sopimus ensi kaudesta tällä hetkellä laituri Sami Lehtorannan ja takamiesten Anssi Kinnaslampi sekä Ville Vesala kanssa.
 
> Sanomalehti Karjalaisen uutinen aiheesta
 


< Takaisin | Sivun alkuun