kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2007-08

Lehdistötiedote 31.10.2007


Cedric Jackson matkustaa kotiin
Terry Black todennäköisesti koko loppukauden Katajassa

Kahden viikon koeajalle Korisliiga-joukkue Katajaan viime torstaina testattavaksi saapunut amerikkalaispelaaja Terry Black pelaa kaikella todennäköisyydellä koko loppukauden Joensuussa. Miehellä on vielä reilu viikko jäljellä koeaikaa, mutta 195-senttinen laituri on ollut vakuuttava harjoituksissa. Näin ollen kelvollisilla tehoilla (14,3 pistettä, 2 pisteen heittoprosentti 59,6, jolla sarjan 13. paras; 8,0 levypalloa, jolla sarjan 8. paras; 1,7 syöttöä ja 1,3 riistoa), mutta etenkin puolustuspäässä hieman pehmeästi esiintynyt iso laituri Cedric Jackson joutuisi etsimään uuden työnantajan.
 
Jackson matkustaa perjantaina kotimaahansa USA:han henkilökohtaisten perheasioiden vuoksi. Teoriassa Cedric on edelleen Katajan vahvuudessa, mutta käytännössä ilman loukkaantumisia hän myös jää kotimaahansa ja on piakkoin vapaa etsimään uuden työnantajan.
 
Viimeiset neljä kautta Saksan pääsarjassa pelannut Terry Black pukee Kataja-paidan päälleen ensimmäisen kerran tulevana perjantaina Helsingin Kisahallissa, jossa sarjan kärjessä viilettävä Torpan Pojat isännöi joensuulaisia. Kotiareenalla uuden laitahyökkääjän vireen voi tarkistaa keskiviikkona 7.11., jolloin vastaan asettuu Porvoon Tarmo.
 
Lisää aiheeseen liittyviä uutisia:
 
Karjalainen 31.10.2007
> Terry Black on vakuuttanut Antti Papinahon
 
Lehdistötiedote 22.10.2007
> Amerikkalaislaitahyökkääjä Terry Black Katajaan
 

< Takaisin | Sivun alkuun