kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2008-09

22.10.2008


Naisten joukkueen tulevaisuudessa valonpilkahduksia

Naisten joukkue koki monenmoisia muutoksia kesän aikana. Viime keväänä monien vaiheiden jälkeen luovutettu sarjapaikka ykkösdivisioonassa sai monet epäilemään naiskoriksen kohtaloa Joensuussa niin taustaryhmän puutteen kuin hetkellisen uskonpuutteenkin vuoksi. Omat epäillyksia oli sekä seuralla että pelaajillakin, mutta kaikkien onneksi kovan työn jälkeen tulevaisuus näyttää taas hivenen valoisammalta.
 
Kaudella 2008-09 naisten joukkue on lähdössä neljän ykkösdivisioonakauden jälkeen pelaamaan alueellista II divisioonaa. Sarja toteutetaan itäisen, kaakkoisen ja keskisen alueen yhdistettynä sarjana ja kymmenen joukkueen sarjassa Kataja on ainut itäisen alueen edustaja. Joten vaikka pelimatkojen pituus viime kausista lyheneekin, pikkubussin penkit tulevat varmasti jokaiselle kauden aikana tutuksi.
 
Sarjatason vaihtumisen ohella myös joukkue on kokenut voimakkaita muutoksia. Varsinaista valmentajaa naisjoukkueella ei tällä kaudella ole ja myös pelaajarinki on uudistunut viime vuodesta melkoisesti. Tällä kaudella joukossa on mukana ykkösdivarista tutuksi tulleita pelaajia niin viime kaudelta kuin menneiltäkin vuosilta. Lisäksi mukana on omia lupaavia junioreita ja myös muutamia uusi tuttavuus Joensuun korispiireissä.
 
Joukkue ei ole pelkästään muuttunut paljon viime vuodesta vaan kokoonpano tulee varmasti vaihtelemaan myös kauden mittaan hyvin runsaasti, sillä harjoitusryhmän koko lähentelee kahtakymmentä pelaajaa. Pelaajien runsas määrä tuo mukanaan omat vaikeutensa, mutta samalla myös runsaasti mahdollisuuksia. Tästä syystä on varma, että naiset saavat muodostettua jokaiseen peliin varsin kilpailukykyisen ryhmän.
 
Edelleen taustaryhmän pienuudesta kärsivä joukkue on kerännyt ahkerasti varoja pitääkseen naispuolen toimintaa yllä ja haluaakin välittää suurimmat kiitokset toiminnan jatkumisesta kaikille joukkuetta tukeneille, joita ilman edustusjoukkueen toiminnan pyörittäminen ei olisi mahdollista.
 
Naisjoukkueen voi seuraavan kerran nähdä pelaavan Joensuussa lauantaina 1. marraskuuta, kun se kohtaa Urheilutalolla Äänekosken Huiman. Ottelu alkaa klo 13.
 
> Naisten edustusjoukkue kaudella 2008-09
> II divisioonan otteluohjelma
 

< Takaisin | Sivun alkuun