kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2008-09

6.1.2009


Minipojat hopealle Äänekosken junnuturnauksessa

Katajan korisjuniorit kävivät aloittamassa uuden vuoden perinteisessä loppiasturnauksessa Äänekoskella 3.-4.1. Kokonaisuutena onnistuneen turnauksen parasta antia olivat peli- ja turnauskokemusten karttuminen ja minipoikien hieno kakkossija. Huima oli loppuottelussa parempi lukemin 57-36.
 
Matkassa oltiin tällä kertaa neljän joukkueen voimin. C-tytöt ottivat ”puoliksi pronssia”, kun puoliaikajohto 12-7 kääntyikin tappioksi 19-32. Näin loppusummerin soidessa oli tyytyminen nelossijaan. Huima oli tässäkin otteluparissa parempi. C-pojat sijoittuivat niin ikään neljänneksi, häviten ”yllätys, yllätys” Huimalle 32-17. B-poikien sijaluvuksi jäi tällä kertaa seitsemän. Yhden voiton ohella kokemusta joukkueelle tuli lisäksi siitä minkälaista on B-tyttökoris Suomen huipulla.
 
Pelimenestyksen ohella Katajan pelaajille tuli kolme valintaa turnauksen Allstars-viisikoihin. Huomioidut pelaajat olivat Taru Niemeläinen (C-tytöt), Johannes Lasaroff (C-pojat) ja Antto Laatikainen (minipojat).
 
Kaiken kaikkiaan Äänekosken turnaus on osoittautunut aiempinakin vuosina sopivaksi turnauspaikaksi Katajan useille ikäluokille. Kovia pelejä on ollut tarjolla kohtuullisen lähellä. Tänä vuonna joukkueita oli mukana kaikkiaan lähes viisikymmentä B-ikäisistä nuorempiin. Kansainvälisyyttä turnaukseen tuli Riiasta neljän joukkueen voimin. He eivät turhaan matkassa olleetkaan, kaikille heille tuli voitot niin C- ja B-pojista kuin myös samoissa tyttöikäluokissa.
 
Tarkemmin turnaustuloksiin voi tutustua osoitteessa
http://www.huima.org/?pg=text&yksi=50&viite=9&id=14&sivu=14
Kuvia turnauksesta osoitteessa http://picasaweb.google.fi/antti29/
 
Minipoikien hopeajoukkue
Minipoikien hopeajoukkue vasemmalta: Antto Laatikainen, Matias Martikainen, Joona Kuokkanen, Eetu Jurvanen, Veikka Mervola, Miro Teräväinen, Juho Nousiainen, Eetu Törrönen, Akseli Kivelä ja Perttu Pekkarinen.
Copyright © Vesa Karvonen.
 
Kiitokset kaikille mukana olleille pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille ja vanhemmille mielenkiintoisesta ja vaiherikkaasta turnausmatkasta! Ensi vuonna uudestaan.
 
Kari Viljakainen
 

< Takaisin | Sivun alkuun