kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2010-11

1.4.2010


Ilkka Immonen jatkaa valmennuspäällikkönä

Ilkka Immonen Viime kesänä Katajassa koripallon päätoimisena valmennuspäällikkönä aloittanut Ilkka Immonen jatkaa seurassa junioritoiminnan ja valmennuksen kehitystyötä myös jatkossa. Seuran ja Immosen välinen uusittu sopimus on voimassa toistaiseksi.
 
Immosen tarkkaa toimenkuvaa tullaan tarkastelemaan vuosittain. Kauden 2010-11 osalta hän jatkaa mm. miesten korisliigajoukkueen apuvalmentajana. Työn pääpaino on kuitenkin junioritoiminnan valmennuksellisessa kehittämisessä ja uusien toimintojen suunnittelussa. Hyvänä esimerkkinä tästä on ollut tällä kaudella kuudella ala-asteella alkaneet 1-3 -luokkalaisten koripallopainotteiset liikuntakerhot.
 
Junioripuolen valmennustehtävissä Immonen jatkaa A-poikien mukana. Missä roolissa, selviää kevään aikana, kun kokonaisuus seuran poikajunioreiden valmennuksesta on hahmottunut. Pääosin Immonen keskittyy kuitenkin seuran valmennuspäällikön tehtäviin.
 
- Hieno juttu, että Ilkka halusi jatkaa Katajassa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä hänen monialaiseen panokseensa seurassa niin miesten joukkueessa kuin junioritoiminnankin terävöittämisessä. Tulevaisuutemme kannalta homma vain paranee, kun kuviot Ilkalle ovat jatkossa tutumpia kuin vielä menossa olevalla kaudella 2009-10, toteaa juniorijaoksen puheenjohtaja Kari Viljakainen.
 


< Takaisin | Sivun alkuun