kataja basket club / uutiset
Tulosta sivu
< Takaisin | Uutiset 2010-11

Lehdistötiedote 4.1.2011


Kajahtaako Karjalasta vai kolahtaako sittenkin Kouvolasta?
Huippupalloilun Kouvola-päivä 15.1.

Joensuun Kataja ja Jokipojat kohtaavat kovat kouvolalaiset kilpakumppaninsa Kouvot ja KooKoon lauantaina 15. tammikuuta Joensuussa. Jännittävän sattuman kunniaksi ovat joensuulaisseurat päättäneet tehdä yhteistyötä ja tarjota kannattajilleen ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuraamaan molempia tapahtumia samalla pääsylipulla. Lisäksi Katajan kausikortilla pääsee ilmaiseksi Jokipoikien otteluun ja Jokipoikien kausikortilla Katajan otteluun.
 
Jokipoikien ja KooKoon puntit ovat tämän kauden osalta tuloksellisesti tasan. Jokipojat voitti ensimmäisen taiston runsasmaalisesti 6-1 ja esitti silloin ehkä kauden tähän saakka parasta peliään. Jokipojat johti toisessakin kamppailussa Kouvolassa ottelua 0-3, kunnes sortui jäähyilyyn ja KooKoo pääsi puolestaan karkaamaan 6-3 -kotivoittoon.
 
Koripalloilun puolella tämän kauden saldo on yhtä tasainen. Kataja voitti ensimmäisen ottelun kotonaan koriluvuin 82-75, mutta joutui taipumaan Kouvolassa niukkaan 77-79 -tappioon.
 
Idean isä, Joensuun Katajan koripallomiehistön päävalmentaja Jukka Toijala on mielissään yhteistyömallista:
 
- Kataja ja Jokipojat ovat kaksi seuratuinta talvisarjojen palloilujoukkuetta itä-Suomessa. Lisäksi Katajan ja Jokipoikien otteluissa käy hyvin pitkälti eri yleisö. Nyt on koripallojännäreillä hieno mahdollisuus tulla samalla reissulla seuraamaan kovatasoista jääkiekko-ottelua ja jääkiekkojännäreillä pääsarjatason huippukorista naapurihallissa. Tiedä vaikka tästä saataisiin aikaiseksi perinne, innostuu Toijala.
 
Jokipoikien toimitusjohtaja Sami Pursiainen on samoilla linjoilla:
 
- Ilman muutahan tämmöinen tilaisuus kannattaa hyödyntää. Illan ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, vaikka sarjasijoitukset vähän toista saattavat näyttääkin. Kamppailemme tiukasti pudotuspelipaikasta ja tulemme varmasti laittamaan täysillä hanttiin, vakuuttaa Pursiainen.
 
Kataja-Kouvot alkaa Joensuu Areenalla klo 16 ja Jokipojat-KooKoo Joensuun jäähallissa klo 18.30. Pääsylipun hinta on 15 euroa ja sillä siis pääsee molempiin otteluihin. Myös ennakkomyyntipisteestä ostetut liput sekä molempien seurojen kausikortit kelpaavat molemmissa otteluissa.
 


< Takaisin | Sivun alkuun